ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Από 2 Σεπτεμβρίου, και μόνο για 6 μοναδικά βράδια στην Αίθουσα Ιμπρεσιονιστών της Λεβεντείου Πινακοθήκης, οι Βαρνάβας Κυριαζής, Φώτης Αποστολίδης και Ανδρέας Αραούζος θα μας παρουσιάσουν ένα αναλόγιο του σπουδαίου διηγήματος του Ονορέ ντε Μπαλζάκ «Το Άγνωστο Αριστούργημα». Σε μετάφραση Δημήτρη Δημητριάδη και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου. Εισιτήρια από ticketmaster.

ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το θερινό αναλόγιο που αγάπησαν οι θεατές της Λευκωσίας στην αυλή της Αγγλική Σχολής θα παρουσιαστεί στην Λεμεσό στη σκηνή του Ριάλτο στο πλαίσιο του φετινού Flash Festival, στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 μμ. Το έργο «Μια άλλη πατρίδα» του Julian Mitchell σε ένα αναλόγιο με εννέα άνδρες ηθοποιούς και έναν αγόρι, μεταφρασμένο και σκηνοθετημένο από τον Ανδρέα Αραούζο. Εισιτήρια από το Θέατρο Ριάλτο.

ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ

Το θεατρικό έργο του James Goldman (που του απέφερε Όσκαρ Σεναρίου στην κινηματογραφική του εκδοχή) «Το Λιοντάρι του Χειμώνα», παρουσιάζει τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας την Παραμονή Χριστουγέννων του 1183. Ίσως για αυτή τη μεσαιωνική οικογένεια (του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου), το επίθετο «δυσλειτουργική» να είναι πολύ ήπιο… Επτά ηθοποιοί σε δύο μεσαιωνικά κάστρα της Κύπρου, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου, από 29 Νοεμβρίου!